Servicii de reparație aparate de cafea tel. 022-86-55-44 int. 2

Reparație

Compania ,,VendHouse ,, oferă servicii de reparații a aparatelor destinate pentru prepararea cafelei cât și vending. Astăzi putem afirma că suntem nr.1 pe piața autohtonă în ceea ce ține de domeniul ,,Coffee Machine Service,,. Ne putem lăuda cu peste 17000 unități reparate sau întreținute.

Programare Aparate

Atunci când ați procurat un Espresor și nu cunoașteți cum să-l programați, o facem noi pentru voi. Costul serviciilor pornește de la 250 Mdl. Aici se include și instruirea persoanei responsabile.

Aparatele vending sau profesionale, necesită timp și cunoștințe în domeniu pentru reprogramare. În acest caz recomandăm serviciul ,,tehnician la fața locului,,. cu prețuri ce pornesc de la 600 Mdl – mun. Chișinău sau 1000 Mdl – R. Moldova plus 6 Mdl fiecare km parcurs. Materialele de consum necesare le achită clientul.

Vendhouse - Consultă

Pentru a nu da greș cu achiziția, avem nevoie de consultanța. Recomandăm aparatele cu capsule se recomandă pentru un consum mai mic de 4 cafele/zi, cele cu cafea măcinată - un consum mai mare de 5 cafele/zi însă mai mic de 8, iar în celelalte cazuri sunt binevenite aparatele automate sau super-automate cu râșniță pentru boabe

Consultație este obligatorie atunci când merge vorba despre aparate cu profil comercial. Aparatele cu cameră de măcinare sau dozare sunt mai dorite de piața autohtonă. Dozare ideală 9-11 Gr. Grupul de cafea este de dorit să fie detașabil, rezervor apă cu capacitate nu mai mic de 2 lt și containerul pentru zaț minim 24 buc.

Recondiționarea

Odată ce procurăm un aparat la mâna a doua trebuie să ne asumăm riscurile nefuncționării corecte sau deteriorării parțiale. Se recomandă recondiționarea totală pentru ai putea oferi a doua viață aparatului DVS,. Aici aveți nevoie de diagnosticare (de la 250lei) în urma căreia se comunică costul reparației și/sau mentenanței. Este recomandată mentenanță la fiecare 15-20 kg cafea pentru aparatele folosite cu scop comercial. ATENȚIE!!! Întreținerea aparatului de cafea la timp, vă salvează de cheltuieli neprevăzute.

Oferim și servicii de recondiționare a aparatelor vending. De la punerea în funcțiune, programare, preschimbarea pieselor, instalarea sistemelor de plată de orice tip, până la restyle to new. De ce să procuri nou?, dacă avem posibilitatea de a înnoi aparatul DVS.

Decalcifierea - Detartarea

Toate aparatele au nevoie de întreținere regulată. ,Aceasta făcută la timp poate preveni acumularea grăsimilor în grupul de cafea și porta-filtru. În același se elimină problemele standarde ale aparatelor. Curățarea este foarte importantă pentru igienă și pentru siguranța alimentelor.

Decalcifierea aparatelor trebuie efectuată regulat, chiar și în cazul în care folosiți filtru sau apă filtrată. Folosim doar produse speciale pentru procedura de curățare și nici într-un caz ,,sare de lămâie sau oțet,,. Aceasta va aduce la deteriorarea sistemului hidraulic al aparatului DVS și la cheltuieli neprevăzute, iar în unele cazuri chiar și la imposibilitatea reparației.

Reparație

În foarte multe cazuri posesorii aparatelor de cafea nu au posibilitatea de a le alimenta cu apă filtrată iar acestea la rândul lor se defectează. Se recomandă instalarea filtrelor în rezervorul de apă al aparatului specific pentru fiecare model. Acestea le puteți găsi pe situl nostru în rubrica Accesorii și Întreținere.

Aparatele Vending, Super-automate și profesionale la fel au nevoie de filtre. Acestea sunt specifice pentru fiecare în parte. Contează volumul de apă folosit anual cât și posibilitatea de a le racorda la rețea. Solicită consultanța unui tehnician pentru mai multe detalii.